Uitleg

Spelverloop
Er wordt in de Nootschietquiz een aantal vragen getoond. Er zijn audio-, video- en beeldvragen. Hoe sneller een vraag correct wordt beantwoord, hoe hoger de score voor die vraag. Aan het eind van de quiz worden de scores per vraag opgeteld en kun je je gegevens invullen.

Deelname
Je kunt slechts 1x per computer/IP-adres je score insturen. Wel is het mogelijk de quiz erna nog een keer te spelen, maar alleen de score van het eerste spel telt. Je kunt om te oefenen ook eerdere Nootschietquizzen nog een keer spelen.

Uitslag
Per e-mail word je op vrijdag op de hoogte gebracht van je uiteindelijke plaats in de ranglijst. De wekelijkse winnaar krijgt de prijs opgestuurd naar het ingevulde adres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Storingen/compatibiliteit
De Nootschietquiz werkt het beste op een laptop of desktopcomputer met de nieuwste versie van Mozilla Firefox of Google Chrome. Toch kan het voorkomen dat er storingen optreden of dat de quiz niet goed werkt op je apparaat. Neem in dat geval contact op met info@radio4.nl.

Algemeen
Voor het gebruik van de website gelden de algemene voorwaarden van de NPO zoals vermeld op de website: http://www.npo.nl/artikelen/algemene-voorwaarden-privacy